Online Ügyfélszolgálat:

info@skillersnyelviskola.hu

 

Kati

Kósz-Németh Katalin fog segíteni neked.

 

 

 

Segítünk az otthoni nyelvtanulásban


Segítünk megszabadulni a rossz tanulási módszerektől, így gyorsan tudsz fejlődni. Online nyelviskolánk tanulási folyamatával beindul a beszéded, fokozatosan javul a beszédértésed, gyarapodik a szókincsed úgy, hogy nem kell egy vagyont kifizetned egy másik online tanfolyamért. Miben segíthetünk?

 

 Nekik már segítettünk

 

40.000+ tanuló


Praktiker_új_logó_kék.png
Cofidis_TP.png    

 

Egy kicsi, de erős nagykanizsai családi vállalkozás vagyunk, akik mernek nagyot álmodni...  

 

 

 

csab.jpg


Kósz Csaba - Társtulajdonos, vezető nyelvtanár 

Célom, hogy önbizalmat öntsek beléd ahhoz, hogy sikeres nyelvhasználóvá válhass. 18 éve tanítok angol, légiutaskísérőként beutaztam Európát. Az e-Egyetemen 8 év alatt 40.000+ embert segítettem jobb nyelvtudáshoz. Miben segíthetek? Online nyelvtanfolyam, előadás egy rendezvényen? Lépj velem kapcsolatba: csaba@e-egyetem.hu

 

 

Kati


Kósz-Németh Katalin - Társtulajdonos, irodavezető

Az ügyintézésben segítek neked. Ha felhívsz minket, velem fogsz beszélni. Lépj velem kapcsolatba: info@e-egyetem.hu 


 

 Angol tanfolyamainkon velük gyakorolhatsz 

 

csaba.jpg

Kósz Csaba a veszprémi Pannon Egyetemen szerzett M.A diplomát angoltanár szakon. 18 éve tanít angolt minden korosztálynak, minden szinten. Londonban, Dublinban és Luxemburgban szerzett külföldi tapasztalatait megosztja veled a tanfolyamon.

 

matt.jpg

Matt Purland angoltanárral 1.000.000+ ember tanul világszerte a www.englishbanana.com oldalon. Matt videós leckéivel könnyedén hozzászoksz a beszélt angolhoz.

 

zoliesdori.jpg

Kész Zoli és Törökné Tenk Dorka bestseller tankönyvek szerzői. Zoli többek között tanított az USA-ban és a Veszprémi Egyetem angol tanszékén. Tökéletesen összefoglalják és átadják neked azt a tudást, ami a helyes beszédhez kell. 


sid.pngSid Whiting rádiós, tévés szakember Ausztráliából. Hangos tanfolyamainkon Sid és csapata segít neked egyre jobban érteni és beszélni a nyelvet.


A német tanfolyamokon velük gyakorolhatsz


márk.jpg

Horváth Márk német-angol szakos nyelvtanár. M.A. diplomáját a veszprémi Pannon Egyetemen szerezte. Jelenleg egy balatonfüredi gimnáziumban tanít. Márk jó hangulatú tanításaival könnyen sajátíthatod el a német nyelv alapjait. 

 

nora.jpg

Mezőfi Nóra a középfokú videós leckékben segít neked. Nóri Berlinből hozott tudásával tökéletesen összefoglalja és átadja neked azt a tudást, ami a helyes beszédhez kell.

 

clemens.png

Clemens Ansorg és a PFORZHEIM-i VÁROSI SZÍNHÁZ társulata. Hangos tanfolyamainkon Clemens és csapata segít neked egyre jobban érteni és beszélni a nyelvet.

 

 

Az olasz és francia tanfolyamokon velük gyakorolhatsz 

 

istván.jpg

Horváth István olasztanár, tolmács. A pécsi tudományegyetem olasz tanszékén szerezte a diplomáját. Tökéletes olasz nyelvtudását annak is köszönheti, hogy egy évig Firenzébe járt egyetemre. Isti rövid, humoros tanításaival megszereted és könnyen elsajátítod az olasz nyelvhasználat alapjait.

 

viki.jpg

Oláh Viktória franciatanár az ELTE francia tanszékén szerezte a diplomáját. Külföldi tapasztalatot Párizsban szerzett. Viki rövid tanításaival megszereted és könnyen elsajátítod a francia nyelv alapjait.

 


 

 Víziónk 

  

Az e-Egyetem el akarja érni, hogy a nyelvtanulók otthon is magas színvonalú, gyakorlatias tréningeken fejlődhessenek. Nyelvtanmentes beszédtréningjeink a fokozatos nyelvhasználaton alapulnak. Fontos számunkra, hogy tanulóinknak pozitív élmény legyen a gyakorlás.

 

Amellett, hogy igényes tréningeket kínálunk, meg akarjuk változtatni társadalmunk helytelen nyelvtanulási szokásait. A napi szintű kontakt a célnyelvvel előfeltétel a folyamatos fejlődéshez. Azon dolgozunk, hogy tanulóink minél könnyebben, rutinszerű cselekvésként tudjanak nyelveket gyakorolni.

 

Víziónk: megváltoztatjuk társadalmunk gondolkodását a nyelvtanulásról 

 

Küldetésünk: használható tudást és önbizalmat öntünk tanulóinkba fokozatos nyelvi bemerítéssel - Többnyelvű embereket képzünk  

 


 

Cégünk adatai


Cég neve: Angol e-Egyetem Kft.

Székhely: 8800 Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19.

Cégjegyzékszám: 20-09-072093

Adószám: 23571842-2-20

Közösségi adószám: HU - 23571842

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-82581/2015.

Számlaszám: K&H Bank 10400717-50526548-80741003

IBAN számlaszám: HU41 1040 0717 5052 6548 8074 1003

Fogadó bank: KH bank

SWIFT kód: OKHBHUHB 
Chips Univ Id.: 295491 (Additional Routing codes)
Külföldi átutalásoknál a Bank központi címét kell megadni: 
H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.


Elérhetőségeink:

Adatvédelmi elveink a biztonságos tanuláshoz ›››

 

 

Top