Nyitólap/Angol Nyelvtanfolyam - Nagykanizsa

Nyelviskola Nagykanizsa

Foglalj le egy játékosított próbaórát a Skillersnél!

 

Egyeztetünk időpontot, bejössz hozzánk a nagykanizsai tantermünkbe, beszélgetünk egy kicsit, és ki is próbálod az oktatási platformunkat. Kapsz egy tabletet, aztán úgy csinálsz végig egy próbaleckét, ahogy neked kényelmes (tudod, asztalnál, babzsákon, sétálgatva).

 

 

 

Extra infók, gyakran ismételt kérdések...


Felkészülhetek ezzel a nyelvvizsgára?

A nyelvvizsgákon a nyelvi készségeket mérik, a SKILLERS pedig egy készségfejlesztő platform. Ha nyelvvizsgára készülsz, jó helyen jársz. Mastery Learning programunkkal, ha akarod, egészen a C2-es (anyanyelv-közeli szintig) nyelvvizsgáig kísérünk el.

Belépés után nem jelenik meg a tréning - Mi a teendő?

Ha belépés után nem látod a tréningeket, vagy különböző fura írásjeleket látsz a rendszerben, akkor a böngésződ a rendszerünk egy régebbi verzióját jeleníti meg. A probléma úgy fog megszűnni, ha egy másik böngészőből, vagy privát ablakból jelentkezel be. Ha applikációt használsz, lépj ki az appból, vagy töröld és töltsd le újra.

Kezdők is belevághatnak?

Igen. Speciálisan kezdők számára van 2 beszédindító, hangos csomagunk. Ezek mellett a videós leckéket is úgy dolgozzuk fel, hogy kezdőként is simán gyakorolhass velük. A lényeg, hogy a SKILLERS-ben még a kezdők is pörgős élőbeszéddel gyakorolhatnak az első perctől kezdve.

Hol tudok regisztrálni?

A BELÉPÉS gombra kattintva megjelenik a belépési felület. Kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra. Add meg a belépéshez használni kívánt adataidat, majd kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra. A felületre belépve azonnal eléred a tréningeket.

Lépések, lingronok, csillagok: Így számoljuk a fejlődést

1. Lépések: Amikor meghallgatsz egy rövidke hanganyagot, egy lépéssel közelebb kerülsz a nyelv elsajátításához. Minden megtett lépés 1 pontot ér. 2. Lingronok: Ezek azok a nyelvi építőkockák, amelyekre minden szöveget felbontunk neked. Minden lingron lekattintásával 1 pontot szerzel. 3. Csillagok: Ha elvégzel egy leckét, kapsz egy csillagot. A csillagok szorzóként vesznek részt a pontszámításban. Ha egy leckét sokat ismételsz, a pontszámod, a szorgalmi mutatód az égbe repül. Ha hetente drasztikusan emelkedik a pontszámod, fejlődsz.

Mennyit érdemes ismételnem?

Akkor sajátítottad el mesterszinten az adott leckét, ha képes vagy azt elmagyarázni bárkinek. Ahhoz, hogy eljuss erre a szintre, pár napos eltolással érdemes ismételned a már elvégzett leckékkel. Minél többször elvégzel egy leckét, annál jobban fog menni az anyag.

 

 

Top