Nyitólap/Angol Nyelvtanfolyam - Nagykanizsa

Nyelviskola Nagykanizsa

Foglalj le egy játékosított próbaórát a Skillersnél!

 

Egyeztetünk időpontot, bejössz hozzánk a nagykanizsai tantermünkbe, beszélgetünk egy kicsit, és ki is próbálod az oktatási platformunkat. Kapsz egy tabletet, aztán úgy csinálsz végig egy próbaleckét, ahogy neked kényelmes (tudod, asztalnál, babzsákon, sétálgatva).

 

 

 

Extra infók, gyakran ismételt kérdések...


Mennyibe kerül a célod elérése?

3 hónap alatt segítünk egy szintet ugrani angolból. A tanfolyam havi díja 38.200 Ft. Havi 6.000 Ft kedvezményt kapsz, ha a próbaórát követő 3 napon belül beiratkozol. Mi van a tandíjban? 1. Tantermi oktatás (minimum heti 2X90 perc) 2. 100 profi magánóra anyaga videón, amit otthon végezhetsz el. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki, nem kerül semmibe.

Így tanulsz meg angolul beszélni

A legtöbb tanuló nyelvtanozva, szavakat tanulva, olvasmányokat fordítva, tanári magyarázatokat hallgatva angolozik, így a legtöbben soha nem tanulják meg beszélni a nyelvet. Nekünk van egy folyamatunk, ami segít készség szintjén elsajátítani a nyelvet, így magabiztosan tudsz angolul kommunikálni. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

Milyen eredményt érhetsz el nyelviskolánkban?

Tanfolyamunk rendszeres látogatásával (havonta minimum 16 óra) az életed bármely területén sikereket arathatsz: magabiztosabb leszel utazáskor, a hobbidban, a munkádban. Ha az a célod, segítünk letenni a középfokú nyelvvizsgát. Fontos megjegyezni, hogy a beszédfejlődés minden ember esetében más tempóban zajlik, így lehetetlen előre megmondani, hány óra szükséges NEKED ahhoz, hogy elérd a célodat. Lehet, hogy elég 3 hónap, de az is lehet, hogy 6 hónap is kevés. Egy biztos: A lehető legrövidebb, legkönnyebb és legolcsóbb módon igyekszünk eljuttatni a célodhoz. Szóval, ha 3 hónap alatt elérhető a célod, nem fogjuk azt mondani, hogy járj egy évig hozzánk. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

Miben vagyunk mások mint a többi nyelviskola?

A legtöbb nyelviskola fog egy Headway könyvet (vagy valami hasonlót), felbérel egy tanárt, beültet az órákra, aztán vagy megtanulsz angolul vagy nem. Mi kutatásokkal alátámasztott módszerekkel fejlesztettünk egy beszédfejlesztő tanfolyamot, ami segít neked lépésről lépésre felépíteni az angoltudásod, így soha többé nem kell aggódnod az angol beszéd miatt. 21. századi, tanuló-központú tanterem, játékosított tréning és szakszerűen felépített beszédfejlesztő tananyag segít abban, hogy gyorsan és könnyen tanulj meg angolul beszélni. Otthon sem hagyunk magadra, nagy tapasztalattal bíró tanáraink online videós tanításaival a tantermen kívül is hatékonyan fejlesztjük nyelvtudásodat. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

Játékosított nyelvtanulás = stresszmentes gyakorlás

A legtöbb embernek a nyelvtanulás megerőltető és stresszes tevékenység, így sokan bele sem kezdenek a tanulásba. Játékosított tréningünkön az alapvetően unalmas gyakorlatokat érdekessé és izgalmassá tesszük számodra, így stresszmentes környezetben tanulsz meg angolul beszélni. A játékosítás nem azt jelenti, hogy egy számítógépes játékot adunk a kezedbe, hanem azt, hogy a tanulási folyamatba játékos elemeket építettünk be: lépéseket teszel meg, bizonyos dolgokat gyűjtesz, pontokat szerzel, stb. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

Intenzív nyelvtanulás = Eredményesség

A legtöbb tanuló heti 1-2 órát angolozik, így sokan akár évekig szórják ki a pénzt, időt és energiát az ablakon. Professzionális tantermi tanfolyamunk mellé tanári magyarázatokat tartalmazó online angol tanfolyamot is kapsz, ami segít a napi szintű nyelvtanulásban, így 3 hónap alatt egy nyelvi szintet javulhatsz. A blended learning programok hatékonyabbak bármilyen más tanulási formánál. Mi ezzel várunk. Foglalj le egy próbaórát most: 06 20 338 21 17

Mi a készségfejlesztő módszerünk lényege?

A készségfejlesztő módszerünk lényege, hogy a beszélt nyelvet apró dózisokban hallgattatjuk és használtatjuk veled addig, amíg ki nem alakul benned a reflexszerű beszéd. Tanfolyamunkon szimpla szavak és mondatok tanítása helyett nyelvi automatizmusokat alakítunk ki benned, így természetes módon tudsz angolul kommunikálni. Módszerünket tudományos kutatások alapján dolgoztuk ki. Soha nem adnánk "instant", "titkos" és "sehol nem látott tiltott nyelvtanulási módszereket" a kezedbe, mert ilyenek nem léteznek.

21. századi tanterem = Te vagy a fontos

A hagyományos tantermekben a tananyag a fontos, így nem veszik figyelembe, hogy te milyen tempóban és milyen módon tudsz hatékonyan tanulni. Egyedi fejlesztésű tanulási platformunkon segítünk abban, hogy saját tempódban, a célodnak megfelelő készségeket sajátítsd el, így soha többé nem kell aggódnod a nyelvtudásod miatt. 21. századi tantermünkben tableten tanulsz, mentorok segítségével folyamatosan figyeljük az igényeidet és segítjük a fejlődésed. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

Órarend = Amikor neked jó

Nálunk te osztod be az idődet, hiszen te állíthatod össze az órarendedet. A tanulásod nem függ másoktól, olyan ez, mintha egy magántanárhoz járnál, de sokkal hatékonyabb. A nyitvatartási időnk alatt bármikor tanulhatsz, egy nyelvi blokk 2 tanóra, 90 perc. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

Nálunk a tananyag = A beszélt nyelv

A legtöbb tankönyv nem a beszélt nyelvre fókuszál, így csak nagyon lassan lehet velük fejlődni. Nyelviskolánk tanfolyamain kizárólag a beszélt nyelv a tananyag, így segítünk felépíteni a beszéded. Lépésről lépésre megtanítjuk, hogyan mondd el tömören, amit akarsz; hogyan írd körbe a gondolataidat; hogyan beszélj összefüggően; hogyan érvelj; stb. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe. Foglalj le egy ingyenes próbaórát most: 06 20 338 21 17. Aki eljön, beleszeret ebbe a tanulási módszerbe. Ne hagyd ki a próbát, nem kerül semmibe.

 

 

Top